browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Як не отруїтися на Великдень

Posted by on 03.04.2019

  • мийте руки з милом перед приготуванням страв;

  • тримайте в чистоті кухонне приладдя;

  • готуйте страви лише зі свіжих продуктів харчування;

  • не вживайте продукти харчування, термін придатності яких минув;

  • використовуйте обробні дошки окремо для сирих і готових продуктів харчування;

  • накривайте готові страви харчовою плівкою або кришкою;

  • зберігайте страви за температури не вище +5◦ С, не більше двох діб;

  • дотримуйтеся правил товарного сусідства.

 

За метеріалами журналу Медична сестра

дошкільного закладу № 3, 2019 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *