browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Основні принципи організації харчування в ЗДО

Posted by on 16.03.2021

Здоров’я дітей неможливо забезпечити без раціонального харчування, яке є необхідною умовою їх гармонійного росту, фізичного і нервово-психічного розвитку, стійкістю до дії інфекцій та інших несприятливих чинників навколишнього середовища.

Харчування в нашому ЗДО триразове, все готується безпосередньо у нас в дитячому закладі. Для правильної обробки продуктів і збереження в них необхідних дитині поживних речовин в дошкільному закладі створені всі необхідні умови: харчоблок закладу відповідає всім санітарним і гігієнічним вимогам зберігання та приготування. Наші кухарі, медична сестра і комірник своєчасно проходять навчання.

Усі головні принципи організації харчування в дитячому закладі реалізовані згідно з двотижневим меню (на зиму, осінь, літо, весну), розробленому в суворій відповідності з технологічними вимогами

У своїй роботі ми керуємося такими принципами:

принципи харчувння

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *