Основні принципи організації харчування в ДНЗ | Лебединський ДНЗ (ясла-садок) «Ромашка»
browser icon
Ви використовуєте стару версію вашого браузера . Будь ласка, оновіть ваш браузер!
Використання застарілого браузера робить ваш комп'ютер вразливим. Для безпечнішої та швидшої роботи, будь ласка, оновіть ваш браузер зараз або спробуйте використати інший браузер.

Основні принципи організації харчування в ДНЗ

Posted by on 08.02.2019

Здоров’я дітей неможливо забезпечити без раціонального харчування, яке є необхідною умовою їх гармонійного росту, фізичного і нервово-психічного розвитку, стійкістю до дії інфекцій та інших несприятливих чинників навколишнього середовища.

Харчування в нашому ДНЗ триразове, все готується безпосередньо у нас в дитячому закладі. Для правильної обробки продуктів і збереження в них необхідних дитині поживних речовин в дошкільному закладі створені всі необхідні умови: харчоблок закладу відповідає всім санітарним і гігієнічним вимогам зберігання та приготування. Наші кухарі, медична сестра і комірник своєчасно проходять навчання.

Усі головні принципи організації харчування в дитячому закладі реалізовані згідно з двотижневим меню (на зиму, осінь, літо, весну), розробленому в суворій відповідності з технологічними вимогами

У своїй роботі ми керуємося такими принципами:

принципи харчувння

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *